Osta ilmoitustilaa Pinserit-lehdestä!

Pinserit-lehden kolmannen numeron materiaalien deadline on 28.7.2024, ja nyt olisi oiva mahdollisuus ostaa samalla ilmoitustilaa lehdestä! Alta löydät päivitetyn hinnaston mainostilasta, huomasithan, että jäsenet saavat -50% alennusta normaalihinnoista. 🙂

Kevätkokous

Suomen Kääpiöpinserit ry:n sääntömääräinen kevätkokous järjestettiin 7.4.2024 etäyhteyden välityksellä. Kokous sujui jouhevasti, ja hallitukselle sekä muille tilivelvollisille myönnettiin vastuuvapaus. Kokouksen päätteeksi puheenjohtaja Saviaro kertoi Vuoden Koira -kisan sääntömuutostilanteesta. Hallitus käy läpi säännöt kohta kohdalta, kyselyn pohjalta, kevään ja kesän aikana, ja muodostaa sääntöehdotelmat syyskokoukseen äänestettäväksi. Syyskokous järjestetään 14.9.2024.

ERIKOISNÄYTTELY 10.8.2024

Näyttelypaikka: Kaidanojan Kartano, os. Vanhainkodintie 12, Uusikartano

Palkintotuomari Oksana Vertinska, Latvia

Arvostelu alkaa klo 10, ilmoittautumisohjeet ja -maksut löydät kuvasta. Showlinkin ilmoittautumisjärjestelmä on käytössä yhdistyksen jäsenille täällä, muille erillinen sähköinen ilmoittautumiskaavake, täältä.

Virallisten luokkien lisäksi näyttelyssä arvostellaan pennut 5-7kk ja 7-9kk sekä jälkeläisluokka.

Kaidanojan Kartano tarjoaa koiraystävällistä majoitusta, tarjolla on hotelli- ja hostellimajoitusta, sähköpaikkoja asuntoautoille ja -vaunuille sekä myös rivitalomajoitusta. Ei koiramaksua!

Varaa majoitus suoraan Kaidanojan Kartanolta, hinnat ja lisätiedot kotisivuilla: https://www.kulhuanpaakari.fi/kaidanojan-kartano

Näyttelypaikalla myydään pientä suolaista ja makeaa Kartanon toimesta, ja näyttelyn päätteeksi on tarjolla maistuva lounas, johon kuuluu kahvi ja jälkiruoka. Lounaan hinta on 15€/hlö, ja tarvitsemme etukäteen tiedon kuinka monta ruokailijaa olisi osallistumassa. Tämän linkin kautta voit ilmoittaa ruokailusta, tämä lähetetään myös jokaiselle näyttelyyn ilmoittautuneelle: https://forms.gle/giosyQcyjLarXUjy7

Tervetuloa Suomen Kääpiöpinserit ry:n kevätkokoukseen 7.4.2024!

Suomen Kääpiöpinserit ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään sunnuntaina 7.4.2024 klo 12.00 etänä Teams-sovelluksella. Kokoukseen voi osallistua tietoliikenneyhteyden tai muun teknisen apuvälineen avulla. Virallinen kokousosoite on Koivurannantie 23, Hytti. Valtakirjojen tarkistus ja yhteyden testaus 11.30 alkaen.

Kokouksessa käsitellään yhdistyksen säännöissä §13 määräämät kevätkokousasiat. Kokoukseen osallistumisen edellytyksenä on ennakkoilmoittautuminen sähköpostitse viimeistään 31.3.2024 mennessä osoitteeseen skpin.sihteeri@gmail.comMikäli haluat käyttää valtakirjaa, tulee ne lähettää täydellisesti allekirjoitettuna 31.3.2024 mennessä sihteerille edellä mainittuun sähköpostiosoitteeseen.

Kokouskutsu sekä valtakirjapohja on lähetetty sähköisen jäsenkirjeen mukana, ja postitse niille, jotka eivät voi vastaanottaa sähköpostikirjettä.

Vuoden Kääpiöpinseri 2023

Vuoden Kääpiöpinseri 2023-kilpailun tulokset ovat tässä. 13 kategoriaa, 13 voittajaa ja liuta muita hienoja tuloksia laajalla lajikirjolla vuoden varrelta!

Made In Line Golden Victory (146p.) Omistaja Nina Vanhanen

Linkki tuloksiin tästä.

Lämpimät onnittelut kaikille voittajille ja kilpailuun osallistuneille!