Tervetuloa Suomen Kääpiöpinserit ry:n kevätkokoukseen 7.4.2024!

Suomen Kääpiöpinserit ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään sunnuntaina 7.4.2024 klo 12.00 etänä Teams-sovelluksella. Kokoukseen voi osallistua tietoliikenneyhteyden tai muun teknisen apuvälineen avulla. Virallinen kokousosoite on Koivurannantie 23, Hytti. Valtakirjojen tarkistus ja yhteyden testaus 11.30 alkaen.

Kokouksessa käsitellään yhdistyksen säännöissä §13 määräämät kevätkokousasiat. Kokoukseen osallistumisen edellytyksenä on ennakkoilmoittautuminen sähköpostitse viimeistään 31.3.2024 mennessä osoitteeseen skpin.sihteeri@gmail.comMikäli haluat käyttää valtakirjaa, tulee ne lähettää täydellisesti allekirjoitettuna 31.3.2024 mennessä sihteerille edellä mainittuun sähköpostiosoitteeseen.

Kokouskutsu sekä valtakirjapohja on lähetetty sähköisen jäsenkirjeen mukana, ja postitse niille, jotka eivät voi vastaanottaa sähköpostikirjettä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *