Syyskokous 30.10.2022

HUOMIO JÄSENET:
UUSI KELLONAIKA SYYSKOKOUKSELLE !!


Pakottavista syistä johtuen joudumme siirtämään jo ilmoitettua kokouksen kellonaikaa muutamalla tunnilla eteenpäin. Viimeistä kokoukseen ilmoittautumispäivää on tästä syystä siirretty viikolla eteenpäin.

Suomen Kääpiöpinserit ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään sunnuntaina 30.10.2022 klo 16.00 etänä Teams-sovelluksella. Kokoukseen voi osallistua tietoliikenneyhteyden tai muun teknisen apuvälineen avulla. Virallinen kokousosoite on Koivurannantie 23, Hytti. Valtakirjojen tarkistus ja yhteyden testaus 15.30-15.55.

Kokouksessa käsitellään yhdistyksen säännöissä §13 määräämät syyskokousasiat. Kokoukseen osallistumisen edellytyksenä on ennakkoilmoittautuminen viimeistään 22.10.2022 mennessä sähköpostitse osoitteeseen skpin.sihteeri(at)gmail.com.

Kokouskutsu sekä valtakirjapohja on lähetetty sähköisen jäsenkirjeen mukana, ja postitse niille, jotka eivät voi vastaanottaa sähköpostikirjettä.

Kuva: JONNE SJÖGREN

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *